ГоловнаЕкономікаБізнес

Скасовано Київський автосалон SIA-2014

Автомобільний ринок в Україні переживає сильну кризу

Скасовано Київський автосалон SIA-2014
Фото: sia-motorshow.com.ua

Київський міжнародний автосалон SIA-2014, який традиційно проводиться наприкінці травня чи на початку червня, цього року не відбудеться. Організатори виставки пояснюють, що в умовах зниження ділової активності організувати повноцінну експозицію неможливо.

"Оргкомітет визнає, що ситуація в економіці країни не кращим чином позначилася на автомобільному ринку. Тому, за рекомендацією основних гравців ринку, організацію повноцінної та якісної експозиції нових автомобілів на Київському міжнародному автосалоні SIA в травні цього року, в умовах зниження активності в секторі, перенесено на 2015 рік", - цитує "Інтерфакс-Україна" заяву оргкомітету.

Замість SIA-2014 28 травня - 1 червня пройдуть тільки спеціалізовані виставки запчастин "SIA-АвтоТехСервіс" та обладнання для автозаправок "АЗК 2014".

Нагадаємо, що через девальвацію гривні та загальну політичну ситуацію в країні автомобільні продажі зараз втричі нижче, ніж були минулого року. Наприклад, якщо у квітні 2013 року продали 26,1 тис. автомобілів, то в березні цього року - 7,8 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram