ГоловнаПолітика

Артеменко отримав "компромат на Порошенка" від Наливайченка

Нардеп домагається зміни влади в Україні.

Артеменко отримав "компромат на Порошенка" від Наливайченка
Андрей Артеменко
Фото: facebook.com/PPSRF

Народний депутат від фракції Радикальної партії Андрій Артеменко повідомив, що компромат на президента Петра Порошенка, який він передав адміністрації Дональда Трампа, він отримав "у співпраці з Валентином Наливайченком".

Про це Артеменко сказав виданню "Страна".

"Це платіжки стосовно Нацбанку, стосовно оборонки, стосовно офшорних компаній Порошенка і його друзів. Кілька з них прямо підпадають під юрисдикцію США і можуть обернутися кримінальними справами проти президента України в Америці. Це дуже серйозні матеріали... Усі ці документи отримано у співпраці з Валентином Наливайченком. Він повністю в курсі моїх дій. І ми з ним активно співпрацюємо і в Україні, і у США", - зазначив депутат.

Метою передачі компромату американцям Артеменко назвав зміну влади в Україні.

Нагадаємо, напередодні видання The New York Times повідомило, що Артеменко передав Білому дому план нормалізації відносин з Росією і "компромат" на Порошенка. "Мирний" план передбачає виведення російських військ зі сходу України та проведення всеукраїнського референдуму, на який буде винесено питання про здачу Криму в "оренду" Росії на 50 або 100 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram