ГоловнаПолітика

Аваков: я не маю прем'єрських амбіцій

Міністр МВС не має наміру брати участь у проектах.

Аваков: я не маю прем'єрських амбіцій
Фото: 24tv.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не має ні прем'єрських амбіцій, ні бажання очолити власний політичний проект, оскільки він вважає себе командною людиною.

Про це в інтерв'ю Соні Кошкіній заявив сам Аваков.

"Ніяких амбіцій на цей рахунок (щодо прем'єрства - ред.) у мене не існує. З однієї простої причини: минулі роки - а вони йшли рік за два-три - мене переконали остаточно, що ефективною може бути тільки команда.

"Я виходжу з того, що мені комфортно, коли поруч зі мною два такі гіганти. Про одного - Яценюка, чудового управлінця - я вже говорив. До того рівня управління, який він демонструє, я не беруся навіть підійти. У мене не вистачає компетенції в багатьох позиціях, у нього вистачає. Є ще один монстр, в хорошому розумінні цього слова - Олександр Валентинович Турчинов, є авторитетний Парубій. Настільки комфортно перебувати в команді з такими людьми. Скажіть, навіщо кожному розбиватися по комунальних квартирах і плести у кращих традиціях українського політичного інтриганства?" - зазначив Аваков.

Відповідаючи на запитання про можливе політичне співробітництво з бізнесменом Ігорем Коломойським, він зазначив: "Не думаю, що Коломойський є політиком і ми утворимо з ним команду", - сказав голова МВС.

За словами міністра, у нього на сьогодні є лише одна суперамбіція - завершити реформу Міністерства внутрішніх справ.

"У мене є одна суперамбіція - провести реформу МВС так, щоб, не дивлячись на всі крики навколо, через якийсь час я зміг би собі сказати: «Усе вдалося!» І щоб люди в це повірили. Ось це для мене суперамбіція", - зазначив Аваков.

Докладно читайте в повній версії інтерв'ю "Арсен Аваков: «Наша політика – квінтесенція фриків і фейків. Але народ не дурний»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram