ГоловнаПолітика

Кличко пообіцяв зупинити розкрадання Києва

Мер Києва проголосив "нульову терпимість до корупції"

Кличко пообіцяв зупинити розкрадання Києва
Фото: www.dyvys.in

Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв жителям міста, що зупинить його розкрадання. Про це він сказав під час промови на першому засіданні Київської міськради, прийнявши присягу мера.

"Я вдячний всім, хто прийшов на вибори, хто виконав свій громадянський обов'язок. Сьогодні ми створюємо нову країну, країну вільних громадян. Зміни в країні почнуться з Києва. На жаль, ми отримали непростий спадок. Київ довгий час розкрадали. Цьому потрібно покласти край ", - заявив Кличко.

За його словами, від сьогодні в Києві оголошується нульова терпимість до корупції, буде проведено аудит і впроваджено нову модель надання послуг, за якої буде неможливо брати хабарі.

Кличко також пообіцяв, що Київміськадміністрація буде регулярно звітувати за свою діяльність (хоча наразі Кличко має лише непряме відношення до КМДА).

Він додав, що у співпраці з новообраним президентом Петром Порошенком буде втілено програму змін, яка забезпечить умови для оновлення інфраструктури міста, спорудження мостів і доріг.

"Я присягаю вам на свою вірність, відданість справі, даю вам своє слово. Я, Віталій Кличко, заступаю на посаду мера Києва, усвідомлюючи свою відповідальність, буду вірно служити народу, дотримуватися Конституції, охороняти права, свободи та інтереси громадян, керуватися у своїх діях інтересами киян, безпекою міста", - сказав Кличко.

Нагадаємо, на виборах мера Києва за Кличка проголосували понад 57% виборців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram