ГоловнаПолітика

Міськраду Маріуполя звільняли від сепаратистів цивільні

Міліція порушила проти них кримінальну справу

Міськраду Маріуполя звільняли від сепаратистів цивільні
Фото: http://www.ostro.org/

Міліція Маріуполя відкрила кримінальні провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України - "Умисне легке тілесне ушкодження" у зв'язку з нападом невідомих на загарбників будівлі міськради.

"24 квітня цього року приблизно о 3 годині наряд патрульної служби, який несе цілодобове чергування біля міської ради Маріуполя, побачив групу громадян із битами. Як з'ясувалося, близько 30 осіб увійшли в приміщення і зажадали від загарбників звільнити будівлю мерії. Між протестувальниками сталася сутичка", - повідомляє прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

"Оперативно на місце події прибули правоохоронці. Втручанням співробітників міліції конфлікт було локалізовано. Нині є інформація про 5 потерпілих, які отримали травми під час бійки. Ці громадяни звернулися по медичну допомогу", - зазначили в міліції.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що будівлю міськради Маріуполя звільнено, відзначивши при цьому "високу роль громадянських активістів". Аваков повідомив, що силовики візьмуть під охорону будівлю. Зараз з представниками "Донецької народної республіки" тривають переговори, їм пропонують два кабінети на другому поверсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram