ГоловнаПолітика

США розширять санкції проти Росії

Так Америка хоче навчити Росію поважати право

США розширять санкції проти Росії
Фото: EPA/UPG

США продовжать процес введення санкцій проти російських громадян і організацій.

Про це заявила заступниця держсекретаря США Венді Шерман, пише "Інтерфакс". "Щоб заявити Росії про деескалацію і необхідність поважати право, санкції США проти російських громадян, організацій буде продовжено", - сказала вона журналістам у Дніпропетровську після зустрічі з губернатором області Ігорем Коломойським.

"Президент і державний секретар прислали мене сюди, щоб продемонструвати нашу солідарність і підтримку українському народу цієї складної пори... Очевидно, перед країною стоять великі виклики - насамперед у питаннях безпеки, політичні й економічні виклики", - додала заступниця держсекретаря США.

Шерман додала, що США хочуть висловити свою підтримку Україні напередодні президентських виборів 25 травня. "Я бачу спільне бажання українського народу кращого, демократичного майбутнього", - заявила Шерман. Вона додала, що США "радо підтримують Україну на шляху до цього майбутнього і вірять у цілісну суверенну країну".

Нагадаємо, США і ЄС ввели санкції проти кількох десятків російських чиновників. Окрім того, США анонсували економічні санкції проти ключових секторів економіки Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram