ГоловнаПолітика

РФ почала видавати російські паспорти в Криму

Жителі Криму автоматично стали громадянами Росії

РФ почала видавати російські паспорти в Криму

Федеральна міграційна служба (ФМС) РФ почала в Криму видачу російських паспортів, повідомив глава відомства Костянтин Ромодановський.

У законопроекті про прийом Криму і Севастополя до складу РФ, який Путін вніс до Держдуми у середу, йдеться, що з дня прийняття Криму до складу РФ і утворення нових регіонів громадяни України та особи без громадянства, які постійно проживають у Криму, визнаються громадянами Російської Федерації, повідомляють РИА Новости.

"Така робота почалася. Частину паспортів ми вже видали сьогодні, і інтенсивність цієї роботи тільки зростатиме з кожним днем", - сказав він.

Нагадаємо, договір про включення Криму і Севастополя до складу Росії підписали 18 березня. Договір тимчасово застосовується з дати підписання, він набуває чинності з дати ратифікації.

У договорі про прийняття півострова до РФ йдеться про те, що всіх жителів Криму і Севастополя визнають громадянами Російської Федерації.

На фото нижче - оголошення в паспортному столі Гагарінського району Севастополя, де видають російські паспорти. Фото з профілю ВКонтакте https://vk.com/27sev

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram