ГоловнаСвіт

Пошта США оголосила про рекордні збитки

Зазначають, що торік аналогічний показник був значно нижчим.

Пошта США оголосила про рекордні збитки
Фото: belregnews.ru

Американська поштова служба оголосила про збитки в $ 5,2 млрд за останній квартал поточного року та нездатність розплатитися за боргами без допомоги конгресу.

Зазначають, що торік аналогічний показник був значно нижчим - $ 3,1 млрд. Тоді представники служби говорили про можливість дефолту та ймовірність закриття безлічі відділень по всій країні, а також скорочення значного штату співробітників. Дефолт оголошено поштовою службою тиждень тому.

Уже кілька років поштова служба США працює в умовах пониженого потоку "паперових" поштових відправлень і, як наслідок, доходів. На початку березня 2010 року американська пошта змушена була перейти на п'ятиденний графік доставки кореспонденції, припинивши доставку по суботах. Таке рішення було прийнято в рамках реформування системи та переслідувало мету зниження збитків.

Від початку 2011 року пошта США вибірково підвищила ціни на послуги доставки.

2006 року пошта опрацювала 213 мільярдів повідомлень і посилок, а 2010-го цей показник становив уже близько 166 мільярдів. При цьому, за словами керівництва поштової служби, обсяги відправлень будуть знижуватися і далі.

Нагадаємо, в травні 2012 року USPS оголосила про введення заборони на міжнародне відправлення літієвих батарей і пристроїв, що містять такі батареї. До цієї категорії потрапляють популярні нині iPad і iPhone.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram