ГоловнаСвіт

Путін пообіцяв зміцнювати демократію в Росії

За його словами, прийдешні кілька років визначать долю Росії на десятиліття вперед.

Путін пообіцяв зміцнювати демократію в Росії
Фото: EPA/UPG

Новий президент РФ Володимир Путін на церемонії інавгурації у понеділок, 7 травня, заявив, що успіхи Росії залежатимуть від зміцнення в країні демократії, конституційних прав і свобод громадян.

"Ми досягнемо наших цілей, якщо будемо єдиним, згуртованим народом, якщо цінуватимемо нашу Вітчизну, зміцнюватимемо російську демократію, конституційні права і свободи, розширюватимемо участь громадян в управлінні країною, у формуванні національного порядку денного, щоб прагнення кожного до кращого життя було втілено у спільній роботі для процвітання всієї країни", - сказав Путін.

За його словами, прийдешні кілька років визначать долю Росії на десятиліття вперед.

"Ми всі повинні розуміти, що життя прийдешніх поколінь, історична перспектива держави і нашої нації залежить сьогодні саме від нас, від реальних успіхів у створенні нової економіки і сучасних стандартів життя, від наших зусиль зі збереження народу і підтримки російських сімей, від нашої наполегливості в облаштуванні величезних російських просторів від Балтики до Тихого океану, від нашої здатності стати лідерами і центром тяжіння всієї Євразії", - зазначив Путін.

Нагадаємо, Володимир Путін обіймав посаду президента з 2000-го по 2008 рік. У березні цього року він переміг на виборах глави держави, набравши, за офіційними даними, понад 60% голосів. Цього разу термін повноважень Путіна становитиме шість років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram