>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти збірної Данії мають намір бойкотувати найближчі матчі національної команди

Між гравцями і футбольною федерацією виник конфлікт інтересів

Футболісти збірної Данії мають намір бойкотувати найближчі матчі національної команди
Фото: Йоханнес Айзеле / ​​Ritzau Scanpix

У національній збірній Данії стався конфлікт між футболістами та Данським футбольним союзом (DBU), повідомляє Sport.tv2.

Гравці відмовилися продовжувати угоду з федерацією, оскільки їх не влаштовує відмова DBU платити футболістам за комерційне використання їхніх іміджевих прав.

2 вересня гравцями був пред'явлений ультиматум - у разі відмови підписати новий контракт, вони не зіграють у найближчому товариському матчі проти Словаччини (5 вересня) і в зустрічі Ліги Націй з Вельсом (9 вересня).

"Ми всього лише хочемо укласти угоду на використання наших іміджевих прав, і я не бачу в цьому нічого надприродного", - пояснив позицію футболістів гравець лондонського "Тоттенхему" Крістіан Еріксен.

У ситуації, що склалася DBU готує альтернативний план, при якому під прапори збірної будуть викликані нові гравці. Таким чином, склад національної команди буде істотно відрізнятися від того, який брав участь у минулому Чемпіонаті світу-2018 у Росії, у якому данці дійшли до стадії 1/8 фіналу.

Додамо, що за повідомленням прес-служби федерації футболу Словаччини, данська федерація дала обіцянку провести товариський матч.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram