>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов вийшов у третє коло Australian Open

Його суперником стане аргентинець Дієго Шварцман.

Долгополов вийшов у третє коло Australian Open
Фото: EPA/UPG

Найсильніший тенісист України Олександр Долгополов (37-й у світі) вийшов у третє коло Australian Open, обігравши в середу австралійця Метью Ебдена (78-й) з рахунком 7:6, 6:3, 6:4.

Профільне видання "Великий теніс України" зазначає, що востаннє в третій раунд на австралійському мейджорі український тенісист виходив ще шість років тому. Свій найкращий результат на "шоломах" Долгополов показав саме в Австралії (чвертьфінал у 2011 році).

За вихід в 1/8 українець посперечається з представником Аргентини Дієго Шварцманом (26-й). Цього року тенісисти вже встигли зустрітися на корті в Брісбені, де Долгополов виграв у двох сетах. У сезоні 2016 року суперники провели перший очний поєдинок, в якому в трьох партіях сильнішим був Шварцман (Буенос-Айрес).

Переможець цього матчу в четвертому раунді зіграє проти Рафаеля Надаля (Іспанія, 1) або Даміра Джумхура (Боснія і Герцеговина, 28).

Нагадаємо, Долгополов - єдиний представник України на чоловічому турнірі AusOpen. У жінок боротьбу продовжують Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко, Марта Костюк, Леся Цуренко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram