>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фани "Дніпра" будуть домінувати на фіналі ЛЄ

Українці викупили всі квитки, надані УЄФА

Фани "Дніпра" будуть домінувати на фіналі ЛЄ
Фото: EPA/UPG

Понад 9 тисяч уболівальників «Дніпра» відвідають фінал Ліги Європи проти іспанської «Севільї», який пройде 27 травня на Національному стадіоні Варшави.

За інформацією організаторів, квитки на матч придбали представники 91 країни. Більшість на трибунах становитимуть уболівальники з України. Вони викупили весь наданий УЄФА для країни пакет - 9,2 тис. квитків. Іспанців буде трохи менше - 7,6 тис.

«У нейтральних секторах буде близько 8 тисяч поляків. Понад 6 тисяч квитків придбали німці, менше - італійці й англійці», - повідомив прес-секретар Польського футбольного союзу Якуб Квятковський. Як очікується, матч на стадіоні подивляться близько 58 тисяч глядачів.

У день матчу очікується похмура, але не дощова погода. У разі рясних опадів на Національному стадіоні можна активувати розсувний дах, протягом декількох хвилин він може перетворити відкритий стадіон на закритий. Рішення про використання даху приймає УЄФА після консультацій з командами. Однак, як показує практика, спортсмени воліють обходитися без даху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram