>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: Мбокані ніяк не добереться до "Динамо"

У дуелі з "Генгамом" Дьюмерсі не допоможе киянам

Ребров: Мбокані ніяк не добереться до "Динамо"
Фото: dynamo.kiev.ua

У четвер київське «Динамо» в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи зіграє з французьким «Генгамом». Головний тренер Сергій Ребров розповів про кадрову ситуацію напередодні гри:

«Крім Євгена Макаренка, який проходить реабілітацію в Києві, і Дениса Гармаша, який був із нами на зборах, але поки що не готовий виходити на поле, інші футболісти пройшли збори без травм і готові грати у Франції.

Немає ще в команді Дьюмерсі Мбокані. Чесно кажучи, після Кубка Африки я його ще не бачив. Сподіваюся, він приїде, і ми всі дізнаємося. Звичайно, це футболіст дуже високого рівня, але я сподіваюся, що всі футболісти, які є в «Динамо», розуміють, який це клуб, і мають бажання виступати в нашій команді.

Також Андрій Цуриков уже вирушив у розташування запорізького «Металурга». Він не проходить в основний склад «Динамо», але має бажання грати. Упевнений, що Андрій має майбутнє у футболі. Ми з ним розмовляли перед від'їздом, що в Запоріжжя він їде не для того, щоб залишитися там, а щоб отримувати ігрову практику. Він буде рости в «Металурзі», після чого повернеться».

Нагадаємо, Мбокані свій останній матч на Кубку Африки зіграв ще 7 лютого. У четвер футболіст пройшов медобстеження в Брюсселі. За попередньою інформацією, Дьюмерсі поки що не допоможе «Динамо» через травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram