>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стеценко: Ротань не виходить на зв'язок із "Дніпром"

Клуб зробив крок назустріч Русланові

Стеценко: Ротань не виходить на зв'язок із "Дніпром"
Фото: sport.oboz.ua

У середу «Дніпро» матчем проти данського «Копенгагена» дебютує в Лізі чемпіонів. Віце-чемпіонам України в цьому протистоянні не допоможе капітан команди Руслан Ротань, який ніяк не продовжить контракт із «Дніпром». Гендиректор клубу Андрій Стеценко заявив, що Руслан не хоче повертатися в команду:

«Я з Ротанем не спілкуюся, навіть не знаю, де він зараз. Із приводу пана Коломойського сказати нічого не можу, це потрібно в нього питати. Щодо бажання гравців або головного тренера... Я думаю, цього недостатньо, має бути бажання в самого Руслана. Можна було якось вийти на зв'язок, дізнатися, що до чого, на якому світі клуб. Але він не виходить на зв'язок, отже, не дуже хоче. Я це розумію тільки так

.

Руслан - дніпрянин. Це ж його клуб, він виховувався в цьому клубі змалку. Дивно було б, якби він сказав, що це не його команда, а якась чужа. Але я кажу, щоб йому повернутися, потрібно робити якісь кроки назустріч. Ось команда зробила кроки назустріч, головний тренер робить, сам футболіст - ні. Я особисто можу зробити із цього висновок, що він не дуже цього хоче.

Стринич? В Івана настрій покинути «Дніпро». Він цього не приховує. Була пропозиція від «Вест Гема», ми її прийняли. Що там не склалося в них, це треба питати в агента чи в самого Стринича. Тепер чекаємо ще на пропозиції.

Новачки? У Мирона Маркевича були побажання з приводу посилення. Підсумком цих побажань був прихід у команду Володимира Польового та Лео Матоса. У нього були ще побажання, але, на жаль, ті футболісти, яких він бажає бачити в команді, через політичну ситуацію в країні не бажають бачити «Дніпро». Не кожна людина захоче із ситої багатої європейської чи південноамериканської країни приїжджати в зону бойових дій. Адже подивіться на інші клуби, теж ніхто особливо нікого не заманив фінансовими пропозиціями. У країні триває війна. І це проблема №1».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram