>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сайт "Динамо" привітав Реброва з ювілеєм: у 2009-му році Ви опинилися поза справами...

Кияни у своєму репертуарі

Сайт "Динамо" привітав Реброва з ювілеєм: у 2009-му році Ви опинилися поза справами...
Фото: fcdynamo.kiev.uа

Сьогодні, 3 червня, 40-річчя відзначає головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров. Офіційний сайт "Динамо" оригінально привітав іменинника, згадавши чомусь про київський "Арсенал":

"Влітку 2009 року, залишивши казанський "Рубін", Сергій Ребров повернувся до Києва й, за його зізнанням, був готовий ще пограти на рівні української Прем’єр-ліги, наприклад, у київському "Арсеналі", куди його кликав тодішній тренер "канонірів" Олександр Заваров.

У той час іменитий та титулований майстер, який забив у національних першостях 123 голи, протягом міжсезоння читав у всіх газетах, що йому обов’язково зателефонують представники "Арсеналу" та питання буде вирішене. Не дочекавшись серйозної розмови, Ребров неочікувано для багатьох прихильників свого таланту 20 липня вирішив "повісити бутси на цвях", а вже наступного дня оголосив про своє працевлаштування в якості тренера молодіжного складу "Динамо"! "Завтра" від "Арсеналу" так і не настало. "Добре, що в цей період мені запропонували посаду в рідному клубі, яка мені до душі. Я був дуже радий, що отримав можливість попрацювати з хлопцями, котрі змогли би перейняти в мене частину досвіду та знань".

Нагадаємо, Ребров працює в "Динамо" з 2009 року. Спершу уродженець Горлівки входив в тренерський штаб молодіжної команди. Пізніше Ребров асистував Юрію Сьоміну і Олегу Блохіну.

Зауважимо, що більшу частину своєї ігрової кар'єри Ребров провів у "Динамо". За киян нападник виступав з 1992 по 2000 роки, а також з 2005 по 2008-й р. Всього нападник забив 113 голів у 242 матчах за "Динамо". Окрім киян Ребров виступав за донецький "Шахтар" (вихованець донецького клубу!), "Тоттенхем", "Фенербахче" та "Рубін".

У цьому сезоні "Динамо" під керівництвом Реброва виграло Кубок України. Цей трофей став для киян першим за три останні сезони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram