>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Анчелотті: я - щасливець, але футболісти "Реала" билися до кінця

Карло виграв свій п'ятий Кубок чемпіонів

Анчелотті: я - щасливець, але футболісти "Реала" билися до кінця
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті підвів підсумки фінального матчу Ліги чемпіонів проти "Атлетіко" (4:1):

"Мене переповнює радість. Нарешті ми добули цю перемогу для "Реала", і це дуже важливо. Всі ми, всі, хто весь сезон працював не покладаючи рук, зараз пишаються цим досягненням, пишаються за весь "Реал".

Я щасливий. Справжнє щастя - це дарувати щастя всім тим, хто підтримує нас з дня у день, в усі часи. Вболівальники "Реала" на сьомому небі, тому й ми щасливі.

Найскладніше було зрівняти рахунок. У нас не було вільних зон, "Атлетіко" здорово оборонявся, але ми до самого кінця намагалися всіма можливими способами - і добилися свого, а потім повністю змінили гру. Забитий гол забезпечив нам потужний заряд енергії і ще більше підсилив нашу волю до перемоги.

Я щасливець, але не через цей матч. Можна сказати, що мені пощастило, а можна сказати, що ми лізли зі шкіри геть до самої останньої секунди матчу. Це футбол. Іноді тобі щастить, іноді - ні.

У перший же день на "Сантьяго Бернабеу", коли я зайшов у трофейний зал, сказав президенту клубу, що одного кубка не вистачає і що ми постараємося його взяти в цьому сезоні. І нам це вдалося. Я відчував довіру і підтримку всього клубу, а наша гра дозволяла здобувати перемоги.

Я говорив з Сімеоне. Привітав його з перемогою в чемпіонаті перед цим матчем, сказав те ж саме після гри. Команди, які не перемагають, але завжди борються, треба поважати. На мій погляд, у результаті ми заслужили цю перемогу".

Нагадаємо, "Реал", переміг "Атлетіко" і виграв свій 10-й Кубок чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram