>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кримські команди - Прем'єр-лізі: не приїхали в Крим - отримаєте технічну поразку

Цей чемпіонат команди розраховують дограти в Україні

Кримські команди - Прем'єр-лізі: не приїхали в Крим - отримаєте технічну поразку
Фото: xsport.ua

«Севастополь» і «Таврія» готові приймати своїх суперників з української Прем'єр-ліги в Криму. Грати свої домашні ігри на нейтральних полях кримські команди не будуть. Про це заявив президент «Севастополя» Олександр Красильников:

«Домашні ігри ми повинні грати на власному полі і більш ніде. Якщо до нас не приїдуть, навіть незважаючи на те, що гарантуємо безпеку, - будь ласка, отримаєте технічну поразку. Те саме, якщо ми відмовимося їхати на якусь гостьову гру.

Це не ультиматум, це наша позиція. Разом із керівництвом «Таврії» готуємо спільний лист із цього приводу. При цьому «Севастополь» твердо має намір дограти чемпіонат до кінця. Тому що футбол - це не політика.

Що далі? Поки рано щось обговорювати. Та й у чому сенс моїх переговорів з ФФУ або РФС? Нехай вони самі вирішують питання на вищому рівні. Як колишній член виконкому розумію, що необхідно діяти чітко згідно з нормами УЄФА і ФІФА. Хоча що приховувати - більшість наших уболівальників хотіли б бачити клуб у чемпіонаті Росії».

Нагадаємо, «Таврія» формально свій домашній поєдинок проти «Динамо» провела в Києві. Водночас «Севастополь» відмовився проводити гру з «Металістом» на нейтральному полі. Із цієї причини Прем'єр-ліга перенесла матч на невизначений термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram