>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кандидат у президенти ФФУ: поїду країною, зустрінуся в активом

Спортивний директор алчевської "Сталі" Анатолій Коньков усерйоз намірився очолити Федерацію футболу.

2 вересня 2012 відбудеться звітно-виборчий конгрес ФФУ, на якому буде обрано нового голову федерації. Як уже повідомляли, першим кандидатом на цю посаду став Анатолій Коньков. На його підтримку вже висловилися 18 із 49 колективних членів ФФУ. Журналіст "УФ" зв'язався з Анатолієм Коньковим:

- Анатолію Дмитровичу, стало відомо, що ви почали передвиборну кампанію...

- Я назвав би це ознайомчою поїздкою по країні.

- Який маршрут, яка мета поїздки?

- Почну із західних регіонів. Хочу ознайомитися зі станом справ на місцях, зустрітися з місцевим активом, вислухати їх, поділитися думками, відвідати кілька матчів і професійних команд (наприклад, планую у Львові побувати на іграх "Говерла" - "Шахтар" і "Карпати" - "Іллічівець"), і дитячо-юнацьких.

- Відомо, що на місцях одні підтримують нинішнього голову ФФУ, інші доволі жорстко йому опонують. Із ким будете спілкуватися?

- Я не поділяю футбольну громадськість на "свою" і "чужу". І той розподіл, який відбувся, м'яко кажучи, не сприяє розвитку гри в країні. Сьогодні в українському футболі багато проблем, й для їх вирішення необхідна єдність. Можна мати різні погляди на розвиток гри, але не можна, щоб існували футбольна влада і футбольна опозиція. Футбол не можна ділити за інтересами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram