>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ліга Брендів: результати матчів за 6-те листопада

В чергових матчах турніру не обійшлося без кількох розгромів. 

Ліга Брендів: результати матчів за 6-те листопада

«Укрметртестстандарт» – «Сатурн» – 1:4 (0:1)

Старт поєдинку між цими командами проходив в обопільній боротьбі. Обидва клуби стрімко створювали атаки на ворота своїх візаві. Але у середині першої половини гри ініціатива поступово почала переходити до «Сатурну». І, нарешті, 18-та хвилина виявилася для них вдалою. Наприкінці тайму гра знову вирівнялася, але рахунок 1:0 на користь ФК «Сатурн» не змінився.У другому таймі «метрологи» захопилися атаками на ворота суперників, але спромоглися забити лише один гол. Це сталося після того, коли їх ще двічі підловили на контратаках. Явної переваги однієї з команд помічено не було, але ще одну результативну комбінацію вдалося розіграти гравцям ФК «Сатурн». Отже, рахунок 4:1 засвідчив їхню вдачу.

Сергій Хоролик, гравець ФК «Укрметртестстандарт»:

- Незважаючи на поразку, я вважаю, що ми зіграли дуже гарну гру. Ми поступилися одному із лідерів нашої групи. Вони будуть боротися за перше місце. Хоч ми і програли, але грою ми задоволені. І це при тому, що у нас катастрофічна нестача людей: п’ятеро ключових гравців нашого складу травмовані. Останні ігри ми проводимо з п’ятьма гравцями і короткою лавою запасних – лише один виходить на заміну. 

Андрій Свиридов, ФК «Сатурн»:

- Чудовий поєдинок. Спочатку ми трохи розслабилися, а потім швидко зібралися з силами, що дозволило перебороти суперника в середній лінії та нападі. Гра нашої команди також не бездоганна. Хочу закцентувати увагу на неточному пасі. У першому матчі турніру в нас виходило грати у пас, довго тримати м’яч тощо. А цього разу ми, напевно, трохи недооцінили суперника. Хлопці виявилися добре фізично підготовленими і нам довелося докласти зусиль, щоб їх перебігати. Ще, підкреслю, нас підвів неточний пас, але результат на табло і ми цим задоволені.

«Карибіан-Клуб» – «Данон» – 9:0 (5:0)

Незважаючи на рахунок у цьому матчі, важко сказати, що тотальна перевага була на боці «карибів». Звичайно, більше м’ячем володіли гравці «Карибіан-Клубу», але й «данонці» не «складали зброю». Останні не лише старалися у боротьбі за м’яч, а ще й намагалися гостро контратакувати. Почасти на заваді їхніх випадів опинявся захист «карибів», а в деяких випадках вони припускалися прикрих помилок. Таким чином ФК «Данон» гідно тримав оборону до 13-ої хвилини. А вже після пропущеного голу вони збільшили азарт гри, намагаючись грати від нападу. Захоплення атаками призвело до провалу у захисті. До перерви в їхніх воротах побувало ще чотири голи. 

У другому таймі гравці «Данону» не виглядали такими, що змирилися з поразкою і продовжували використовувати кожен з моментів. Але їхня реалізація була вкрай не ефективною. Очевидним до збільшення результату було прагнення «Карибіан-Клубу». Гравцям «Данону» вдавалося нейтралізувати не кожну їхню атаку. Провалами в обороні вдало скористалися більш досвідчені «кариби», які забили у ворота суперників ще чотири м’ячі. Але відповіді на дев’ять «сухих» голів так і не було.  

Олександр Зуєв, ФК «Карибіан-Клуб»:

- Звичайно, можна було забити більше, але ми дуже багато втрачали м’яч. Наші суперники зіграли свою не найкращу гру, тому вони і не використали свої моменти. А так вони могли б нам забити голи три-чотири. ФК «Данон» тільки набирає досвіду. Свого часу ми вже з ними грали і також здобули перемогу, яка також далася нам нелегко. У цьому матчі ми були налаштовані на виграш й очікували на перемогу і нам це вдалося. 

Антон Шлома, ФК «Данон»:

- Перші десять хвилин ми грали на рівних і мали кілька моментів вразити ворота суперників, але потім за якихось п’ять хвилин пропустили чотири голи і це, мабуть, зламало командний дух. Ще одна причина поразки – відсутність нашого капітана, який не зміг прибути на матч. Деякі гравці команди отримали травми. Ми намагаємось зорганізувати команду, але справа в тім, що в нас не виходить зігратися, не всі можуть зібратися на тренування. Можливо, це і є головною проблемою. Крім того, нам треба напрацювати позиційну гру. У нас вона поки що не виходить. Це засвідчили провали під час атак на наші ворота, коли троє гравців команди-суперника виходять на одного воротаря та захисника. Наші футболісти почасти губляться в таких випадках. Ми маємо бути більш зіграними і найближчим часом розберемо всі наші помилки. Крім того, ми не можемо ефективно реалізовувати моменти. Ми мали декілька епізодів, в яких могли забити голи престижу, але це нам не вдалося. Тому треба детальніше попрацювати на тренуваннях.

«Хюндай-Клуб» – КЮЗ – 2:3 (0:2)

Це був найдинамічніший та найбільш непередбачуваний матч дня, оскільки з перших хвилин гравці обох команд обмінювалися гострими випадами. Один з таких епізодів вдалося реалізувати «автомобілістам» вже на 6-й хвилині зустрічі. Пропущений «ювелірами» гол ані трохи не зменшив темп гри і не засмутив «ювелірів». Обидва клуби продовжували несамовито йти вперед задля досягнення мети. Незабаром ще одну небезпечну комбінацію, розіграну футболістами «Хюндаю» в контратаці, вдалося перетворити на рахунок 2:0. 

Здавалося, що після цього гра кардинально зміниться і гравці КЮЗу більше уваги приділятимуть лінії захисту. Але їхня наполегливість кардинально змінила результат у другій половині гри.За рівної боротьби, яка тривала впродовж другої двадцятихвилинки, більш поталанило «ювелірам». У числі чисельних атак, їм вдалося створити три результативні, які докорінно змінили долю матчу.

Валерій Маляр, команда «Хюндай-Клуб»:

- Сьогодні ми програли хорошій команді. Хоча можна було звести матч у нічию. Можна зазначити, що вдача відвернулася від нас, оскільки в наших воротах побували такі голи, яких можна було б не допустити. Узагалі суперник хороший, добряче попсував нам нерви. Нам мало не вдалося забити на контратаках і якби ми забили третій гол, то вирішили б долю матчу і не втратили очок. Хоча зазначу, що явних помилок у цьому матчі не було. Ми грали, як узгодили між гравцями – від оборони і на контратаках. Але трохи не вистачило сил. Адже це футбол.

Віктор Каплун, ФК КЮЗ:

- Гра вийшла дуже цікавою та видовищною. Команда «Хюндай-Клуб» просто класна. Вони зіграли з нами на тактиці – прагнули більше діяти в обороні і створювали випади в атаці. Але ж у другій половині гри нам довелося відкоригувати гру, що призвело до переможного результату. На жаль, помилки також мали місце у грі. Наші гравці в деяких моментах недопрацьовували. Перший гол ми пропустили в результаті виходу сам на сам, а другий – на добиванні. Це свідчить, що оборона провалювалася. У другому таймі внесли тактичні зміни і досягли перемоги. 

СТ «Іллічівське» – «Десна» – 11:2 (5:1)

ФК «Десна» зарекомендував себе на турнірі грізною командою, яка може скласти конкуренцію багатьом авторитетам. Якщо вони і програють, то ведуть боротьбу до останніх секунд. А цього разу вийшло навпаки. 

Упродовж перших хвилин зустрічі спостерігалася рівна гра, а після пропущеного «деснянами» на 3-ій хвилині гола цей клуб почав поступово зменшувати оберти. Із кожним подальшим м’ячем, який побував у воротах умовних гостей, їхня оборона розсипалася за лічені секунди. Гравці СТ «Іллічівське» використовували всі можливі варіанти наступу на ворота суперників і швидко перейшли від прагматичної оборонної гри до відчайдушного тотального нападу. Це й допомогло команді вже у першому таймі проштовхнути у ворота ФК «Десна» ще чотири «сухі» голи. Після цього «деснянам» вдалося зорганізуватися і скоротити рахунок, і, здавалося, що незабаром гра змінить свій напрямок, але перед свистком на перерву «іллічівці» ще раз «розписалися» у воротах своїх візаві.

У другому таймі представники Вишгородщини попри намагання скоротити результат, продовжили пропускати. Більшість голів, які побували в їхніх воротах, були результатом злагоджених комбінацій «іллічівців». Гольові ситуації розпочиналися з флангів і по центру. Страховики використовували всі методи наступу, що дозволило їм суттєво збільшити рахунок. Натомість, вони пропустили, як і в першому таймі, лише один. 

Влад Скокун, СТ «Іллічівське»:

- Ми завжди намагаємося грати у другу гру, тобто від оборони. Але поступово ми збільшили темп, і в підсумку у «Десни» почали з’являтися «шпаринки» в обороні, яким ми і скористалися. Нам майже довелося повторити п’ятничний матч проти «Еко-Маркет». Незважаючи на великий розрив у рахунку ми припускалися чимало помилок, які необхідно викорінювати в процесі тренувань. Нам не вдається бездоганно перейти від атаки до оборони – мало хто повертається назад. А ще цю перемогу ми присвячуємо нашому тренерові Максимові Вікторовичу Гриценку, в якого сьогодні свято – невеличкий день народження його донечки Іринки. Їй виповнюється сьогодні вісім місяців. Тому нам вдвічі приємно перемогти саме у цей день.

P.S. Організатори змагань приєднуються до привітань родині іменинниці!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram