ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінниці чоловік замовив вбивство колишньої дружини через інтернет

У виконанні вбивства підозрюється 22-річний житель Полтавської області.

У Вінниці чоловік замовив вбивство колишньої дружини через інтернет

У Вінниці чоловік замовив вбивство своєї колишньої дружини через неприязні стосунки. Пошук кілера він проводив за допомогою мережі інтернет.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області, 21 серпня близько 9:30 на вул. Привокзальній у Вінниці знайшли тіло 32-річної місцевої жительки з вогнепальними пораненнями спини.

Правоохоронці опитали рідних, знайомих, колег і сусідів загиблої і запідозрили в причетності до злочину її колишнього чоловіка, 45-річного жителя Вінниці.

Завдяки оперативним та розшуковим заходам підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство, вчинене на замовлення"). Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

Через деякий час, 29 серпня, правоохоронці затримали підозрюваного у виконанні замовного вбивства - 22-річного жителя Полтавської області. Йому оголосили про підозру.

Зараз в суд направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Раніше в Одесі 31-річний чоловік збирався підірвати колишню дружину-поліцейську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram