ГоловнаСуспільствоЖиття

Сучасний ремонт на кухні: ключові правила

Кухня - не тільки кімната для прийому їжі, але і традиційне місце сімейних зустрічей, посиденьок з друзями або нечисленними гостями. Тому дуже важливо, щоб інтер'єр кухні був не тільки функціональним, а також цікавим, сучасним і якісним.

Дизайн кухні: гармонія в деталях .Домогтися комфортного перебування на кухні можна, заздалегідь подбавши про всі дрібниці. А їх в цій кімнаті дуже багато.

Щоб дизайн був продуманим і завершеним необхідно:

  • заздалегідь продумати розташування шаф і тумбочок;

  • залишити всі необхідні ніші для техніки, що вбудовується;

  • вибрати привабливі фасади;

  • підібрати надійну стільницю.

Домогтися ідеального поєднання всіх елементів можна при індивідуальному замовленні кухні. Тут важливо подбати про те, щоб кромка порізаних листів ДСП або МДФ була оброблена. У компанії «ЕкоЛес» відзначають, що ПВХ кромка в колір основної панелі найкраще підходить для закриття некрасивого зрізу.

3 правила вибору стільниці. Вибір стільниці - один з основних етапів облаштування кухні. Існує багато варіантів матеріалів, але найпривабливішою і функціональною є стільниця з каменю. За спостереженням фахівців з Bevers Marmyr, саме цей матеріал однаково добре виглядає як в класичних, так і в сучасних інтер'єрах.

Купуючи стільницю з каменю дотримуйтеся таких рекомендацій:

  1. встановлюйте монолітну стільницю, оскільки вона буде виглядати привабливіше і за нею легше доглядати;

  2. заздалегідь передбачте необхідність технологічних отворів під мийку, змішувач, варильну поверхню.

Кондиціонер на кухні. У компанії "Київ Комфорт" розповіли, що останнім часом на кухні часто встановлюють кондиціонери. Їх завдання - регулювати температуру в кімнаті під час приготування їжі, сімейних або дружніх посиденьок, особливо в літню пору.

Переваги кондиціонера на кухні:

  • постійна, комфортна температура;

  • очищення і осушення повітря;

  • довший термін роботи кухонних електроприладів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram