ГоловнаСуспільствоПодії

Чотири людини загинули в ДТП в Івано-Франківській області

Водій мікроавтобуса при обгоні виїхав назустріч вантажівці.

В Івано-Франківській області в результаті зіткнення фури та мікроавтобуса загинули чотири людини. Про це повідомляє прес-служба регіональної поліції.

Фото: if.npu.gov.ua

Як встановлено правоохоронцями, 13 липня близько 16:40 год 40-річний водій "Volkswagen Transporter", рухаючись на заокругленій ділянці автодороги "Мукачево - Івано-Франківськ - Львів", намагався здійснити обгін і виїхав на зустрічну смугу. На зустрічній смузі в цей час їхав тягач марки "MAN" з напівпричепом.

У результаті зіткнення водій та троє пасажирів мікроавтобуса 46, 47 і 23 років, жителі Чернівецької та Сумської областей, загинули на місці події. Їх тіла довелося діставати рятувальникам за допомогою спеціального обладнання.

За результатами медичного огляду водій вантажного автомобіля був тверезий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, що керує транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Нагадаємо, вчора в ДТП у Львівській області загинули двоє військовослужбовців. На Закарпатті п'яний голова райадміністрації збив двох жінок, одна з яких загинула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram