ГоловнаСуспільствоПодії

Внаслідок вибуху автомобіля в центрі Одеси постраждав директор охоронної фірми

Вибуховий пристрій був закладений у передній частині авто.

Внаслідок вибуху автомобіля в центрі Одеси постраждав директор охоронної фірми
Фото: facebook.com/gunp.odessa

Уночі з 24 на 25 червня в Приморському районі Одеси вибухнув легковий автомобіль, припаркований на вулиці Троїцькій.

Про це повідомляє прес-служба поліції області у Фейсбуці. 

Внаслідок вибуху постраждав місцевий мешканець, котрий був біля автомобіля. Його госпіталізовано для надання необхідної медичної допомоги.

На місці працюють поліцейські. Попередньо встановлено, що вибух стався в результаті дії спеціального пристрою, закладеного в передній частині автомобіля.

Як повідомляє "Думська", потерпілий - директор охоронної фірми "Самсон" Андрій Бабенко. За словами очевидців, він приїхав додому із сім'єю та охороною на чорному "Мерседесі", який припаркував через дорогу. Коли чоловік заходив до будинку, в супроводі охорони, спрацював вибуховий пристрій. Дружина й діти не постраждали.

Попередньо, сам Бабенко дістав поранення ніг. Зазначається, що від серйозних поранень його врятували двері під'їзду, які були обшиті металом.

За попередньою інформацією поліції, вибухівка була начинена осколками і кульками, а вибух був спрямованим, оскільки в машині залишилося цілим скло та практично не було пошкоджено підкапотний простір. Також правоохоронці вважають, пристрій приводився в дію дистанційно і "оператор" бачив, коли Бабенко заходив до під'їзду.

Нагадаємо, 16 червня в Черкасах вибухнув автомобіль "Мерседес". Його водій - директор одного з торгових центрів міста - згодом помер у лікарні. Поліція розслідує вибух як умисне вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram