ГоловнаСуспільствоПодії

На столичній парковці згорів автомобіль помічника Мосійчука

Депутат стверджує, що підпал був навмисним.

На столичній парковці згорів автомобіль помічника Мосійчука
Фото: facebook/igor.mosijcuk

У ніч на вівторок, 29 травня, в Дарницькому районі столиці невідомі підпалили автомобіль Станіслава Коломійця - народного депутата Ігоря Мосійчука. Повідомлення про пожежу на парковці надійшло близько третьої години ночі, повідомляє прес-служба ДСНС.

Вогонь удалося локалізувати о 3:29, а о 3:35 пожежу ліквідували. У результаті пригоди автомобілі BMW X5 і Mitsubishi Outlander згоріли повністю, Renault Sceni, що стояв поруч, отримав серйозні пошкодження. Загиблих немає.

Пізніше про пожежу повідомив нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Фейсбуці. За його словами, підпал був навмисним.

"Під'їхав моторолер (чи мотоцикл), водій якого облив бензином машину, підпалив її і поїхав, - написав Мосійчук і оприлюднив фото з місця події.

Він також повідомив, що навпроти стоянки був екіпаж патрульної поліції, на чиїх очах і було скоєно цей злочин. За словами Мосійчука, поліцейські викликали пожежників і слідчо-оперативну групу, але нічого не зробили, щоб затримати злочинця.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року в Києві на виході з офісу телеканалу "Еспресо" стався вибух, у результаті якого загинуло двоє і отримало поранення троє осіб, у тому числі Мосійчук і політолог Віталій Бала, які були відразу ж госпіталізовані і прооперовані. Загиблі - колишній співробітник МВС юрист Михайло Мормиль і охоронець нардепа Мосійчука Руслан Кушнір. СБУ встановила непричетність Мосійчука до вибуху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram