ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсоні застрелили бізнесмена Пащенка (оновлено)

Під час перестрілки поранення отримав охоронець, його госпіталізували.

Фото: hr.npu.gov.ua

Увечері у вівторок, 24 квітня, в Херсоні вбили місцевого бізнесмена Ігоря Пащенка. Як повідомляє місцеве управління поліції, в Херсоні оголошено план "Сирена" для пошуку вбивці.

Трагедія сталася близько 19:40. Невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у перехожих, а потім утік з місця події. Від отриманих ран загинув один чоловік, ще одну людину доправлено в лікарню з вогнепальними пораненнями.

Фото: hr.npu.gov.ua

За даними місцевого видання "Міст", поранення отримав охоронець бізнесмена.

Депутат Херсонської міськради Віталій Богданов заявив, що вбитий бізнесмен був опонентом Володимира Сальдо - екс-народного депутата і міського голови.

За фактом події відкрито кримінальне провадження згідно із ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство). Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Оновлення 14:36. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив сьогодні на брифінгу, що поліція розглядає кілька робочих версій про причини вбивства. Серед них - бізнес-інтереси, конфлікт із певними людьми.

За його словами, в місті введено план "Сирена". Але гарячим слідом затримати зловмисника не вдалося.

"Слідчо-оперативна група пізно ввечері закінчила первинні слідчі дії. Вранці мені доповідали про наявні можливі робочі версії цього правопорушення. Точні мотиви поки що не встановлені", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram