ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі зафіксовано один обстріл

Напруга уздовж лінії зіткнення знизилася.

З початку доби на Донбасі зафіксовано один обстріл
Фото: Макс Левін

З початку доби на Донбасі зафіксовано один обстріл позицій українських військовослужбовців з боку бойовиків. Загиблих і поранених серед бійців ЗСУ немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

"Сьогодні напруга уздовж лінії зіткнення знизилася. З початку доби зафіксовано один обстріл позицій наших захисників з боку російсько-окупаційних військ. В результаті цих дій не постраждав жоден український захисник", - йдеться в повідомленні.

Обстріл відбувся на Луганському напрямку. Бойовики з 82-мм мінометів обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Світлодарська

На інших ділянках оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Незважаючи на відносне затишшя, українські підрозділи продовжують пильно стежити за зміною обстановки і перебувають в повній готовності адекватно діяти, якщо супротивник вдається до збройних провокацій", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, Тристороння контактна група із врегулювання ситуації на сході України готує питання про абсолютне перемир'я. Зокрема, представник Росії Борис Гризлов повідомив, що новий режим припинення вогню, який охрестили "весняним", може бути оголошений з 5 березня.

Попереднє, так зване різдвяне перемир'я було оголошено з 23 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram