ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, ще одного поранено

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

За добу на Донбасі загинув один військовий, ще одного поранено
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі по всій лінії зіткнення. У результаті ворожого вогню загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Фейсбуці.

Зазначають, що в неділю ввечері, приблизно з 17:30, порушень режиму припинення вогню не спостерігали. Обстріли були зафіксовані вдень.

На Луганському напрямку бойовики випустили сім мін калібру 82 мм у бік позицій ЗСУ в районі Зайцевого. З гранатометів різних видів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по українських опорних пунктах неподалік Кримського і Новолуганського.

На Донецькому напрямку загарбники застосували 82-міліметрові міномети і стрілецьку зброю біля Водяного на Приазов'ї, а зі стрілецької зброї обстрілювали захисників шахти Бутівка.

Нагадаємо, 24 лютого набув чинності закон "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях", прийнятий Радою 18 лютого і підписаний Президентом 20 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram