ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала жінку, яка розсилала поштою амфетамін з окупованої Макіївки

Зловмисниця продавала великі партії наркотику.

Поліція затримала жінку, яка розсилала поштою амфетамін з окупованої Макіївки
Фото: Полиция Донецкой области

Співробітники правоохоронних органів Донецької області викрили наркотрафік з окупованої Макіївки. Про це йдеться у повідомленні Поліції Донецької області.

"У вересні минулого року оперативникам надійшла інформація про те, що на українську територію з тимчасово окупованої Макіївки надходить амфетамін, переважно поштовими відправленнями. Під час документування факту збуту з'ясувалося, що займалася постачанням мешканка 1982 року народження", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що клієнтську базу фігурантка підбирала за допомогою мережі Інтернет. Знайомилася з потенційними покупцями, у розмові пропонувала заборонений товар, а далі відправляла замовлення за адресами їх проживання. Тільки як виняток передавала наркотик з рук в руки.

Правопорушницю затримали під час чергового передавання наркотиків.

"Зараз підозрювана співпрацювати з правоохоронцями відмовляється. Незважаючи на це, обшуки та інші невідкладні оперативні та слідчі заходи тривають", - повідомляє поліція.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (збут наркотичних засобів у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у російському посольстві в Аргентині знайшли 389 кілограмів кокаїну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram