ГоловнаСуспільствоЖиття

Росія третю добу не пропускає вантажівки з України в Харківській області

За попередньою інформацією, у російської сторони вийшло з ладу обладнання для огляду вантажів.

Росія третю добу не пропускає вантажівки з України в Харківській області
Фото: dpsu.gov.ua

На автомобільному пункті пропуску "Нехотіївка" в Харківській області контрольні служби Росії не пропускають вантажні автомобілі через російсько-український кордон.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

"За попередньою інформацією, у російської сторони вийшло з ладу обладнання для огляду вантажів. Тому більшість транспортних засобів повертаються і прямують в інші пункти пропуску", - йдеться в повідомленні.

Також з вечора неділі спостерігаються затримки вантажного транспорту й на інших ділянках російсько-українського кордону, зокрема - в Сумській області. Так, у неділю утворилася черга з фур на пункті пропуску "Катеринівка", а сьогодні - і в пункті пропуску "Бачівськ", де вже зібралося близько 50 вантажівок.

Фото: dpsu.gov.ua

Держприкордонслужба звертається до водіїв, які мають намір найближчим часом перетнути російсько-український кордон на цих напрямках, врахувати цю інформацію і по можливості вибирати інший маршрут.

Нагадаємо, станом на неділю біля пункту пропуску "Гоптівка" утворилася черга зі 100 вантажних автомобілів, які російські прикордонники не пустили на територію РФ. Ще близько 100 машин повернулися в Україну, щоб їхати іншим маршрутом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram