ГоловнаСуспільствоПодії

У Волинській області на весіллі отруїлися молодята і половина гостей

У всіх симптоми гострої кишкової інфекції.

У Волинській області на весіллі отруїлися молодята і половина гостей
Фото: www.rusnovosti.ru

У райцентрі Ківерці Волинської області на весіллі отруїлися молодята і більш ніж 30 гостей, повідомляє 5 канал.

Після святкування весілля на лікарняні ліжка на Волині потрапила половина гостей - понад три десятки людей госпіталізовано з симптомами отруєння. Весілля відзначали в одному з кафе райцентру.

Серед постраждалих і матір нареченого. Вона розповідає, що страви в кафе були смачними, а про заклад раніше добре відгукувалися.

До інфекційних відділень Ківерцівської та обласної Волинської лікарні госпіталізовано 35 пацієнтів, семеро з них - діти. У всіх симптоми гострої кишкової інфекції.

"Що власне стало причиною, який збудник - поки що результатів бактеріологічного обстеження немає, вони в роботі", - сказав заступник головлікаря інфекційної лікарні Руслан Морочковський.

Щоб уникнути поширення хвороби, санепідеміологи проводять дезінфекцію установи, в якій святкували весілля. Кафе, в якому отруїлися люди, тимчасово закрито.

"Відібрано проби харчових продуктів, води, змивів, проведено обстеження персоналу закладу", - зазначає лікар-епідеміолог лабораторного центру МОЗ Валентина Новачевська. За її словами, результат буде відомий через 5 днів.

Як повідомляли, в липні 25 іноземців і 9 українців отруїлися в туркомплексі "Сяйво Карпат".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram