ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі спіймали вбивцю двох людей

Злочин рецидивіст скоїв на ґрунті ревнощів.

В Одесі спіймали вбивцю двох людей
Фото: od.npu.gov.ua

У середу в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який убив у новорічну ніч у селі Прилиманське Овідіопольського району чоловіка і жінку.

Як повідомляють на сайті поліції, в перші хвилини Нового року правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що в одній із садиб села Прилиманське були виявлені два тіла з ознаками насильницької смерті - рубаними ранами голови і тулуба.

Незабаром поліцейські встановили особи загиблих і вбивці. Злочинцем виявився раніше неодноразово засуджений 42-річний громадянин Молдови.

Серед населення були поширені фото та відеозаписи із зображенням підозрюваного.

У результаті триденної роботи місце перебування зловмисника було встановлено, його затримали. Під час допиту підозрюваний повідомив, що злочин скоїв на ґрунті ревнощів під час спільного вживання алкоголю.

Нагадаємо, 29 грудня близько 14:00 31-річний житель Овідіополя Дмитро Погорєлов в стані алкогольного сп'яніння підпалив будинок іншого місцевого жителя. Після цього він у сусідньому будинку жорстоко вбив жінку і її дворічну дитину, обезголовивши обох, і теж підпалив будинок.

Потім на вантажівці MAN підозрюваний у вбивстві поїхав у сторону Одеси. За попередніми даними, він хотів в'їхати на автомобілі в натовп людей, але йому не дали потрапити в місто. Тоді зловмисник звернув з траси в поле, кинув вантажівку в стерні і втік від поліцейських.

Наступного дня його затримали в посадці неподалік від Овідіополя. До цього він переховувався в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі. Під час затримання Погорєлов опору не чинив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram