ГоловнаСуспільствоЖиття

В окупованому Криму зник ще один кримський татарин

Арсен Алієв у понеділок виїхав з Бахчисарая в Саки на похорон

В окупованому РФ  Криму зник ще кримський татарин Арсен Алієв, 1960 року народження.

Про це 15 квітня Кримськотатарський ресурсний центр повідомив у Facebook.

"Алієв Арсен Ізельевич (02.06.1960 р) виїхав з Бахчисарая у понеділок 11 квітня о 10 годині ранку. Їхав у м Саки на дженазе (похорон). О 12 годині зателефонував друзям, попросив зустріти його о 12:20 на автостанції в місті Саки. Відтоді телефон відключений і інформації про нього немає. О 16 годині прийшло смс-повідомлення про те, що абонент в мережі, але телефон відразу вимкнули, додзвонитися не вдалося", - сказано в повідомленні.

Рідні звернулися до відповідних органів і написали заяву про зникнення людини.

Відзначається, що Кримськотатарський ресурсний центр провів моніторинг сайту так званого Слідчого комітету Російської Федерації щодо Республіки Крим, на якому в розділі "Зниклі безвісти" інформація про Арсена Алієва відсутня.

Нагадаємо, після анексії Криму Росією на півострові почали пропадати кримські татари: Сейран Зінедінов (зник 30 травня 2014 року), Іслям Джеппаров і Джавдет Іслямов (пропали 27 вересня 2014 року), Ескендер Апселямов (зник 3 жовтня 2014 року).Слідчий комітет Росії порушив за фактом цих зникнень низку кримінальних справ, однак про місце перебування тих, що пропали, досі нічого невідомо.

У січні в Криму безвісти пропали Ернест Аблязімов і 16-річна Ельвіна Разакова, а в грудні 2015 року в Керчі пропали двоє чоловіків - Руслан Ганієв і його  товариш Арлен Терехов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram