ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено на Донбасі в неділю

Найнеспокійніше вчора було в районі Мар'їнки

Двох військових поранено на Донбасі в неділю
Фото: www.facebook.com/uacrisis

У зоні АТО за минулу добу унаслідок ворожих провокацій двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Загиблих немає.

Про це повідомляється у щоденних зведеннях військових.

В цілому ситуація на Донбасі залишається досить спокійною. По всій лінії зіткнення не зафіксовано жодного епізоду використання важкого озброєння з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку і в районі Бахмутської траси вчора було абсолютно спокійно.

На Луганському напрямку була одна провокація противника в районі м. Щастя, де бойовики кілька разів вистрілили з гранатомета.

Поблизу Донецька бойовики двічі відкривали вогонь зі стрілецької зброї в районі Світлодарської дуги. На північ від Горлівки, поблизу с. Зайцеве, вчора ввечері працювали ворожі снайпери. Ще одна провокація окупантів відбулася у Кіровому.

На ділянці фронту від Горлівки до Ясинуватої вчора було тихо.

Між Спартаком і Авдіївкою ввечері також була провокація: протягом півгодини противник вів стрілянину зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП.

Найбільш неспокійно вчора було в районі Мар'їнки, де протягом дня противник кілька разів вів вогонь по передових українських позиціях з території Петровського району Донецька. Крім стрілецької зброї і гранатометів, ворог використовував БМП.

Вчора поблизу Маріуполя зафіксовано один ворожий безпілотник.

Нагадаємо, в суботу в зоні АТО українські військові не зазнали втрат загиблими, проте п'ятеро солдатів отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram