ГоловнаСуспільствоПодії

Затримано трьох учасників перестрілки у Вінниці

Причиною збройного конфлікту стали борги.

Затримано трьох учасників перестрілки у Вінниці

Затримано трьох безпосередніх учасників збройного конфлікту у Вінниці, який стався 10 серпня, повідомляє обласна прокуратура.

Нагадаємо, вчора вдень на в'їзді до Вінниці з Барського шосе дорогу автомобілю Daewoo Lanos перегородив білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагалися витягнути одного з пасажирів легковика. Пасажир у відповідь відкрив стрілянину по нападниках. У мікроавтобусі були й інші люди, які доставили поранених до лікарні. Обидва 24-річні вінничани там померли. 28-річний пасажир Daewoo також отримав вогнепальні поранення, його доставили в реанімацію.

На сайті МВС у Вінницькій області у вівторок повідомляється, що попередня причина стрілянини на Барському шосе - боргові зобов'язання.

"Всіх учасників подій правоохоронці встановили, деяких з них уже затримано. Також співробітниками міліції затримано дві машини, причетні до цієї події. В одній з них вилучено вогнепальну зброю чеського виробництва калібру 7,65 мм, споряджену 7 набоями. Ще дві машини, які можуть бути причетні до цього злочину, перебувають у розшуку", - сказано в повідомленні.

В автомобілі Daewoo Lanos, крім учасника інциденту, були водій і двоє пасажирів. Як з'ясувалося, чоловіки їхали з Шаргородського району в обласний центр і випадково на трасі познайомилися з чоловіком, який став учасником подій. Він попросив підвезти його до Вінниці.

Відкрито кримінальні провадження у ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство двох і більше осіб) і ст. 2 ст. 296 (хуліганство).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram