ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 14 разів обстріляли позиції сил АТО

Терористи вели вогонь зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів, мінометів і танка

За день бойовики 14 разів обстріляли позиції сил АТО
Фото: EPA/UPG

Сьогодні, 21 квітня, в зоні проведення антитерористичної операції не припинялися збройні провокації з боку бойовиків.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку, всього з опівночі до 18:00 уздовж лінії розмежування сталося 14 обстрілів позицій українських військових.

Так, у Донецькій області бойовики "ДНР" вранці 4 рази відкривали вогонь по опорному пункту сил АТО поблизу селища Широкине - зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів, мінометів калібром 120 та 82 міліметрів, а також з танка. Крім того, противник обстріляв позиції українських військових у районі населеного пункту Піски з міномета калібром 120 міліметрів.

У другій половині дня тричі обстріляли з автоматичних гранатометів, стрілецької зброї та снайперської гвинтівки позиції українських військових в районі населеного пункту Опитне. Зі стрілецької зброї і протитанкового ракетного комплексу терористи обстрілювали позиції сил АТО поблизу населених пунктів Авдіївка, Ленінське та Шуми.

У Луганській області бойовики вели обстріл позицій українських військових поблизу населеного пункту Щастя Новоайдарського району. Обстрілів населених пунктів за вказаний період не було.

Нагадаємо, 20 квітня російсько-терористичні війська на Донбасі 17 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram