ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік через помсту зарубав людину сокирою (відео зізнання вбивці)

Затриманий повідомив, що вбитий був винним у смерті його батька

У п'ятницю ввечері в Києві, на вулиці Луначарського, неподалік від станції метро "Лівобережна", сталося жорстоке вбивство - один чоловік зарубав іншого сокирою.

Як повідомляє прес-служба київської міліції, прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила особу небіжчика, ним виявився місцевий житель 1963 року. У потерпілого були численні тілесні ушкодження в ділянці голови та шиї.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, за попередніми даними, чоловік завдав кілька ударів сокирою людині. Скоївши жорстокий злочин, вбивця кинувся тікати.

За збігом обставин, мимо проїжджав патруль Державної служби охорони, міліціонери кинулися в погоню, наздогнали і затримали злочинця.

У присутності понятих у нього було вилучено речові докази, які вказують на причетність його до скоєння злочину. Він уже зізнався у вбивстві.

Затриманий розповів, що давно планував цей злочин, оскільки вбитий був винен у смерті його батька. Кілька днів простеживши за своєю жертвою, чоловік прямо на вулиці дістав з поліетиленового мішка ніж і сокиру і завдав смертельні травми, повідомив кореспондент.

Слідчим відділом Дніпровського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Агентство РБК-Україна з посиланням на правоохоронні органи повідомляє, що затриманий виявився директором лялькового театру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram