ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму проводять обшук в будинку дружини активіста Майдану

У помешкання Ольги Уколової увійшли 12 осіб

У Криму проводять обшук в будинку дружини активіста Майдану
Александр Костенко
Фото: krymr.com

У Криму увечері 9 квітня розпочався обшук у будинку Ольги Уколової, цивільної дружини активіста Майдану Олександра Костенка.

На півострові активіста звинувачують у заподіянні тілесних ушкоджень співробітнику кримського спецпідрозділу "Беркут" під час масових заворушень в Києві в лютому 2014 року і незаконному зберіганні вогнепальної зброї, повідомляє "Крым.Реалии".

"У помешканні, в якому проживає Ольга Уколова, крім неї перебуває її семимісячна дитина і її мати. Увійшовши в будинок, чоловік у формі назвався дільничним Чалабаєвим... У помешкання, в якому проживає Ольга Уколова, увійшли 12 осіб", - повідомила Кримська польова місія на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, активіста кримського Євромайдану Олександра Костенка заарештували в Криму 8 лютого.

24 березня справу Костенка передано до Київського районного суду Сімферополя. 4 квітня суд продовжив арешт Костенку на два місяці, на час розгляду справи, призначено розгляд справи в присутності ЗМІ на 20 квітня.

Прокуратурою Автономної республіки Крим у Херсонській області розпочато досудове розслідування в рамках кримінального провадження за фактом незаконного арешту кримськими органами активіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram