ГоловнаСуспільствоВійна

РНБО спростовує знищення блокпостів під Дебальцевим

Речник Ради безпеки не уточнив, чи вдалося зв'язатися з бійцями на цих блокпостах

Інформація про знищення двох блокпостів Збройних сил України біля Дебальцевого не підтверджується. Про це на брифінгу заявив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Полевий, повідомляє "Укрінформ".

"Інформація про знищення двох українських блокпостів у районі населеного пункту Луганське неподалік Дебальцевого і загибель великої кількості українських військовослужбовців не відповідає дійсності і не підтверджується. Командування просить з розумінням поставитися до обмеження подачі інформації про ситуацію в районі Вуглегірська. Це зроблено, щоб не наражати на небезпеку життя наших воїнів", - заявив Полевий.

За словами Полевого, у Вуглегірську триває бій. Російсько-терористичні війська постійно атакують та обстрілюють опорні пункти і блокпости сил АТО.

"Для припинення ведення вогню ворожою артилерією ЗСУ ведуть контрбатарейну боротьбу. Сили противника постійно маневрують, що ускладнює їх знешкодження. Місто Дебальцеве перебуває під контролем ЗСУ, проте регулярно обстрілюється незаконними збройними формуваннями", - сказав Полевий.

Нагадаємо, сьогодні вдень стало відомо про знищення двох блокпостів українських військових поблизу Дебальцевого і загибель значної кількості бійців у цьому районі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram