ГоловнаСуспільствоЖиття

Читачі LB.ua продовжують збирати допомогу бійцям АТО

Військові отримали кілька генераторів та інші речі

Військовослужбовці 25, 95, 30, 26 бригад у зоні АТО отримали необхідні генератори, амуніцію і продукти харчування. Про це LB.ua повідомили волонтери, які доставили допомогу на схід України.

Загалом за тиждень читачі LB.ua надали як гуманітарну допомогу:

  • військовим з другого батальйону 30 механізованої бригади: генератор, 4 польові душі, дві упаковки цупкого поліетилену, 2 комплекти ключів, три мішки чобіт;
  • військовим з 95 ОАМБР: генератор, комплекти ключів, бензопилу, сокири, ліхтарики;
  • військовим з 25 повітряно-десантної бригади (артилеристам): бензопилу, генератор, сокиру, рюкзаки;
  • військовим з 26 бердичівської артилерійської бригади: два генератори, дві бензопили, сокири, пластикові умивальники;
  • військовим з 1 загону 8 полку спецпризначення: бензопилу, кирку, рюкзаки, машинне мастило, комплект ключів, хрестики.

Також волонтери зібрали продукти харчування для військовослужбовців 25, 95, 30, 26 бригад.

Волонтери дякують підприємцям з ринку "Дніпро", які передали на склад продукти, крупи, тушонку, згущене молоко для військових, а також за фільтр води для військових. Черкаська компанія "Октан" надала батарейки, компанія "Агроспецпроект" - багато кукурудзи і квасолі для військових.

Попри це, військовослужбовцям постійно потрібні: ізоляційна стрічка, свічки парафінові, запальнички, батарейки, біноклі, консерви, мило, шампунь, рукавиці для роботи, сигарети і кава, дощовики, нитки та голки.

Склад для прийому речей і продуктів відкрито за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 11-А, з 10:00 по 17:00 (прямо коридором, останні двері праворуч).

Контактні телефони: 063 571 99 61(Тамара) і 063 409 32 04 (Олександр).

Для закупівлі тактичних речей (камуфляж, розвантажувальні жилети, ліхтарі) кошти можна переказувати на картку ПриватБанку - 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Щоб передати речі та продукти самовивозом або з іншого міста, а також щодо морських піхотинців пишіть на фейсбук https://www.facebook.com/sasko.laps або на електронну пошту [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram