ГоловнаСуспільствоЖиття

У Донецьку енергетики повернули електрику в кілька районів

Уночі в усіх районах міста були перестрілки

У Донецьку енергетики повернули електрику в кілька районів
Фото: visitdonetsk.info

За добу в Донецьку від обстрілів постраждало кілька будівель, водночас аварійні бригади займалися відновленням електропостачання в місті. Про це повідомляє сайт донецького міського голови Лук'янченка.

Зокрема, від обстрілу постраждала будівля школи №101 у Петровському районі, знищено 560 кв. метрів покрівлі, вибито вікна та двері. Поряд з будівлею школи повністю знищено господарські споруди. Пожежу на місці події ліквідувала бригада МНС.

Крім того, снаряд влучив у приватну будівлю на вул. Червоної зірки - виїзд рятувальників утруднено через безперервну стрілянину в цьому районі.

Аварійні бригади ДТЕК провели роботи з відновлення електропостачання в місті. У Петровському та Кіровському районах відновили роботу 22 підстанції. Крім того, повідомляється, що енергетики підприємства 2 серпня відновили електропостачання 10 багатоповерхових будинків селища Жовтневе, 3 п'ятиповерхових будинків у селищі Грабарі, підстанцію селища Гірник.

"Досі залишаються без електропостачання 167 багатоповерхових і 2300 приватних будинків у Куйбишевському районі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше бойовики захопили відділення "ПриватБанку" і завод у Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram