ГоловнаСуспільствоПодії

"Тітушки" вбили журналіста (ДОПОВНЕНО)

Веремій тільки-но вийшов на роботу після тривалого лікарняного

"Тітушки" вбили журналіста (ДОПОВНЕНО)

У середу пізно ввечері в Києві, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської невідомі чоловіки з битами і зброєю, у касках, камуфляжі та чорних масках напали на журналіста "Вестей" В'ячеслава Веремія та ІТ-фахівця Олексія Лимаренка.

Хлопці поверталися з роботи в таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину "коктейлями Молотова".

Таксиста, В'ячеслава й Олексія витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексієві спотворили обличчя. Їм надали першу медичну допомогу.

В'ячеслав отримав кульове поранення в груди. Наразі він перебуває в реанімації ЛСШ. Медики оцінюють його стан як украй важкий. Проводять операцію.

Зазначимо, журналіст тільки-но вийшов на роботу після тривалого лікарняного. Місяць тому, 20 січня, під час штурму на Грушевського В'ячеслав Веремій отримав травму ока - він частково втратив зір.

Судячи з усього, ті самі люди побили журналіста Олександра Міхельсона. Раніше повідомляли про 28 постраждалих журналістів.

О 6:45 "Вести" підтвердили смерть В'ячеслава.

"Він отримав кульове поранення в груди. Смерть настала через втрату крові і поранення, не сумісні з життям.

В'ячеслав Веремій працював у "Вестях" з дня відкриття нашого проекту, він був провідним журналістом нашого видання. Слава готував публікації на гострі соціальні теми, проводив розслідування, писав репортажі з Євромайдану. У нього залишилися дружина і маленький син", - сказано в повідомленні.

Веремій - випускник столичного Інституту журналістики 2003 року, корінний киянин.

Це був мій однокурсник.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram