ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області вбили солдата

Тіло хлопця знайшли на полігоні.

У Чернівецькій області вбили солдата
фото из архива
Фото: Макс Левин

У Чернівецькій області на території військового полігону в Сторожинецькому районі виявили тіло 23-річного військовослужбовця однієї з військових частин Чернівців з ознаками насильницької смерті.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Чернівецької області, тіло солдата знайшли вчора, 18 липня, близько 17.00.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), яка перебуває в провадженні у слідчому управлінні УМВС України в Чернівецькій області.

Нині тривають необхідні слідчі дії та оперативні заходи для з'ясування обставин вчиненого злочину. Перебіг слідства взяла під контроль прокуратура Чернівецької області.

В УМВС області підтвердили факт убивства військовослужбовця. "Так, на полігоні в Сторожинецькому районі дійсно виявили тіло солдата", - повідомив прес-секретар УМВС у Чернівецькій області Роман Мігорян.

У військовій прокуратурі Чернівецького гарнізону ситуацію поки не коментують, посилаючись на те, що обставини смерті солдата з'ясовані не повністю. Військові прокурори повідомили, що інформацію про цей випадок оприлюднять трохи пізніше.

Про особу загиблого поки нічого невідомо. З неофіційних джерел місцевим ЗМІ стало відомо, що солдат - із Дніпропетровської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram