ГоловнаПолітика

Біля КМДА урочисто підняли прапор України

У церемонії взяли участь бійці АТО і діти, які отримали свої перші паспорти.

Біля будівлі Київської міської державної адміністрації урочисто підняли національний прапор України.

У церемонії взяв участь мер Києва Віталій Кличко, повідомляють на сайті КМДА.

"Ми відзначаємо День нашого жовто-синього прапора напередодні 25-ї річниці незалежності України. У час, коли на долю України випали великі випробування. Прапор - один із символів державності. Український прапор сьогодні - це і символ, і оберіг, з яким йдуть у бій, захищаючи незалежність нашої країни", - зазначив Кличко.

У церемонії також узяли участь бійці антитерористичної операції на Донбасі, а також діти, які в урочистій обстановці отримали свої перші паспорти.

"З особистого в День прапора я завжди згадую одне: де б я не виходив на бій, коли відстоював честь України у спорті, зі мною завжди був жовто-синій прапор, який додавав сил і рішучості і допомагав перемагати. І я вірю, ми зробимо все, щоб наш прапор супроводжували тільки перемоги", - зазначив Кличко.

Присутні також вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на сході України героїв.

Нагадаємо, раніше Кличко взяв участь у церемонії підняття Державного прапора на Софійській площі. У ній також взяв участь президент Петро Порошенко, який сьогодні вирушить в АТО, щоб передати нашим бійцям партію військової техніки і зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram