ГоловнаПолітика

Французькі підприємства висловили підтримку Павленкові, - Жан Жак Ерве

Французи вважають міністра професіоналом.

Французькі підприємства висловили підтримку Павленкові, - Жан Жак Ерве
Фото: Макс Левин

«Як фахівець з аграрних питань, що знає ситуацію в Україні, я високо оцінюю програму реформ міністра Олексія Павленка. Він професіонал з європейським типом мислення. З ним готові співпрацювати європейські представники аграрної галузі», - так оцінив діяльність міністра агрополітики Олексія Павленка радник правління з сільськогосподарських питань «Креді Агріколь Банк» Жан-Жак Ерве.

Серед низки реформ, які впроваджує Павленко, Жан-Жак Ерве відзначив збільшення мінімального терміну оренди землі до 7 років, спрощення низки дозволів і реєстраційних процедур, пише УНІАН.

«Я позитивно оцінюю рішення відомства про дерегуляцію та підтримку, надану експортерам. Збільшення мінімального терміну оренди землі є важливим кроком для стабільного розвитку галузі. Я сподіваюся, що ті конструктивні рішення і реформи, які проводить міністр, і далі будуть втілюватися в життя», - сказав Жан-Жак Ерве.

За його словами, багато представників великих французьких підприємств також підтримують політику міністра Олексія Павленка.

«Нещодавно я зустрічався з президентом клубу найбільших французьких підприємств «Клуб Деметер» (Club Demeter). І він висловив готовність і бажання подальшої співпраці з аграрним відомством України. Крім того, представники французьких підприємств, перед якими торік виступав ваш міністр у Франції, також висловили йому свою симпатію», - розповів Жан-Жак Ерве.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram