ГоловнаПолітика

Партії "Відродження" відмовили в реєстрація на виборах у Дніпропетровську

Представники партії вважають, що тамтешня влада бачить у них конкурентів.

Партії "Відродження" відмовили в реєстрація на виборах у Дніпропетровську
Фото: vidrodzhennya.org.ua

Кандидатам від партії "Відродження" до Дніпропетровської міської ради відмовлено в реєстрації. Також відмовлено в реєстрації і кандидату від партії на посаду мера Дніпропетровська Анатолію Крупському.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Згідно з інформацією, Дніпропетровський міськвиборчком зареєстрував "клон" кандидата в мери Дніпропетровська Крупського, який родом з Харківської області.

Сам Анатолій Крупський назвав цю ситуацію яскравою демонстрацією застосування адміністративного ресурсу та використання "брудних" технологій.

"Ми бачимо застосування адміністративного ресурсу, тиск на членів ТВК, у результаті якого ми маємо двійників стосовно кандидатів у мери, лідерів нашої партії і навіть партію-двійника. Це говорить про те, що використовуються брудні технології. Склад нашої команди, ймовірно, викликає невдоволення чинної влади, вони бачать у нас конкурентів. Але ми будемо працювати за законом і перемога буде за нами", - заявив Крупський.

Він зазначив, що "Відродження" оскаржить рішення ТВК в суді.

Штаб Дніпропетровської облорганізації партії припускає, що це рішення і відмова в реєстрації кандидатам від політичної сили - наслідок змови між партіями "Блок Петра Порошенка-Солідарність" і "Опозиційний блок", представники яких головують у ТВК в Дніпропетровську і Новомосковську.

Відомо, що 29 вересня було повністю відмовлено в реєстрації списку кандидатів у депутати Новомосковської міської ради і кандидату на посаду мера Новомосковська Сергієві Морозу.

Крім цього, в Дніпропетровській області подала документи на реєстрацію партія-клон "Всеукраїнське об'єднання "Відродження України", де головою є також клон-однофамілець Куцин, як і в справжній партії "Відродження".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram