ГоловнаПолітика

Мосійчук: правоохоронці виламують двері в моїй квартирі

Нардеп стверджує, що його мають намір звинуватити в нібито отриманні неправомірної вигоди.

Мосійчук: правоохоронці виламують двері в моїй квартирі
Игорь Мосийчук
Фото: pn14.info

Народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявляє про те, що саме зараз правоохоронці виламують двері в його квартирі у Василькові.

Про це він написав у Facebook.

"Зараз мені пред'являтимуть підозру у справі начебто отримання мною неправомірної вигоди. Але це лише одна стаття, за якою мене звинувачують. Решта шість статей, за якими мені пред'являють звинувачення, - це справи щодо протидії ментам і судам у справі звільнення мною політв'язнів", - написав Мосійчук.

При цьому він наголосив, що звинувачення в одержанні неправомірної вигоди було сфабриковано для прикриття справжніх мотивів політичної розправи над ним.

"Більше того - це рішення було прийнято Верховною Радою з порушенням регламенту і порядку. Це звичайне брехливе судилище", - вважає нардеп.

Як повідомляє офіційний сайт ГПУ, Мосійчуку інкримінують 5 статей Кримінального кодексу.

Нагадаємо, генпрокурор Віктор Шокін, виступаючи в парламенті, оприлюднив відео, на якому зафіксовано передачу хабара депутату Мосійчуку. Після цього Рада дала згоду на арешт Мосійчука та притягнення його до кримінальної відповідальності. Фракція РП зібралася на засідання, після якого правоохоронці затримали Мосійчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram