ГоловнаПолітика

У "Батьківщині" не підтверджують висунення Тимошенко на посаду мера Києва

Консультації партії з приводу виборів заплановано на вересень.

У "Батьківщині" не підтверджують висунення Тимошенко на посаду мера Києва
Фото: Макс Требухов

Депутати "Батьківщини" не підтверджують, що лідер партії Юлія Тимошенко балотуватиметься на виборах мера Києва.

Зокрема в коментарі LB.ua народний депутат Олександра Кужель повідомила, що офіційні консультації партії з цього приводу поки що не відбулися. Їх заплановано на вересень. А поки що регіональні осередки партії подають списки можливих кандидатів - і в місцеві ради, і на посади мерів.

Зі свого боку депутат Київради від "Батьківщини" Володимир Бондаренко заявив, що остаточного списку кандидатів від партії немає. "У цьому списку може бути будь-хто... І прізвище Бондаренко там може бути зокрема", - додав він. Водночас Бондаренко назвав інформацію про можливе висунення Тимошенко в мери Києва фейком. "Закон про вибори ще не підписано. Доти неможливо говорити щось конкретне, в тому числі про кандидатів у мери Києва", - заявив він.

Нагадаємо, в інтернеті поширюється інформація про те, що Юлія Тимошенко може брати участь у виборах мера Києва. Зокрема сьогодні про це написав нардеп від УДАРу Віктор Чумак у Facebook. "Хтось із друзів-журналістів має інформацію, кого в Києві на мера висуватиме БЮТ? Тому що мені сьогодні сказали, що сама ЮВТ у похід зібралася!" - написав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram