ГоловнаПолітика

Переговори в Мінську тривають вже майже 12 годин

Голови держав провели в Палаці Незалежності всю ніч

Переговори в Мінську тривають вже майже 12 годин
Фото: EPA/UPG

Перемовини про врегулювання конфлікту на Донбасі тривають уже майже 12 годин. Станом на 8:00 ранку голови держав не покинули Палац Незалежності в Мінську і не виходили до преси.

Як повідомляє БелТА з посиланням на власне джерело, "близьке до переговорів", за підсумками зустрічі буде підписано документ, що окреслює конкретні заходи для деескалації конфлікту.

Переговори президентів РФ, України, Франції Володимира Путіна, Петра Порошенка і Франсуа Олланда, а також канцлера ФРН Ангели Меркель тривають вже майже 12 годин.

Нагадаємо, спочатку президенти Росії Володимир Путін, України Петро Порошенко, Франції Франсуа Олланд і канцлер ФРН Ангела Меркель зустрічалися у вузькому складі. Після майже двох годин переговорів лідери країн "нормандської четвірки" вийшли на спільну фотосесію, в якій узяв участь і президент Білорусі Олександр Лукашенко. Потім відбулися переговори в розширеному складі, які тривали близько півтори години. Після цього голови держав продовжили зустріч в усіченому форматі.

Паралельно в Мінську за посередництва Росії й ОБСЄ проходять переговори представників сторін українського конфлікту у форматі контактної групи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram