ГоловнаПолітика

Вакантні посади в комітетах займуть представники коаліції

Юрій Луценко прогнозує, що голів трьох комітетів призначать наступного тижня

Вакантні посади в комітетах займуть представники коаліції
Фото: Макс Требухов

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Юрій Луценко прогнозує, що парламент затвердить трьох наразі не призначених голів комітетів, а також перерозподілить деякі повноваження між комітетами наступного пленарного тижня (9-12 листопада).

Про це він сказав на брифінгу.

"Я думаю, що наступного пленарного тижня ми зробимо необхідні зміни до постанов Верховної Ради про предмети і ведення комітетів... Наступного тижня ми також зможемо заповнити вакантні посади після узгодження всіх речей, які є в української коаліції", - сказав він.

Луценко заявив, що три голови комітетів, яких ще не призначено (комітет з будівництва, містобудування і житлово-комунальному господарству, комітет з питань регламенту і комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності), будуть з числа представників коаліції.

Однак після брифінгу він заявив журналістам, що у представників опозиції зберігаються шанси очолити регламентний комітет, якщо вони погодяться на відповідну пропозицію коаліції.

Нагадаємо, сьогодні парламент прийняв постанову про голів і заступників голів парламентських комітетів, надавши більшість ключових посад представникам коаліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram