ГоловнаПолітика
Спецтема
Выборы в Верховную Раду - 2014

У Луганській області вибори відбуваються у п'яти округах з 11-ти

Регіон недорахується половини мажоритарників у новій Раді

У Луганській області вибори відбуваються у п'яти округах з 11-ти
Фото: moskal.in.ua

У Луганській області позачергові вибори до Верховної Ради відбуваються на 420 дільницях, повідомляється на сайті голови Луганської обладміністрації Геннадія Москаля. Від області обирають тільки п'ятьох мажоритарних депутатів замість 11.

На 106-му окрузі з центром у Сєвєродонецьку не відбуваються вибори в окупованому Стаханові. На території Попаснянського району цього округу із 17 дільничних виборчих комісій відкрилися дві, решта не зібралися через відсутність кворуму. В Сєвєродонецьку проголосував і сам губернатор.

Фото: moskal.in.ua

У 107-му окрузі не відбуваються вибори у Первомайську і Стаханові через окупацію бойовиками. В 112-му окрузі з аналогічної причини не голосують у Брянці, Кіровську та Первомайську. В Гірському і Золотому вибори планувалися, але вчора Золоте обстріляли з мінометів, і заради безпеки виборців їх скасували. У 113-му окрузі працюють всі дільниці, а в 114-му Станично-Луганський район не голосує через наближеність до лінії вогню.

Нагадаємо, в 104, 105, 108, 109, 110 і 111 округах провести вибори неможливо, оскільки вони практично повністю розташовані на підконтрольній бойовикам території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram